: Inicio » Economia y Turismo, Portada » L’Olleria acogiò la Asamblea General Ordinaria del «Fons Valencià per la Solidaritat»

Ajuntament de L’Olleria, 21 de junio de 2024

La Casa Santonja-Palau dels Marau de L’Olleria ha acogido la Asamblea General Ordinaria del Fons Valencià per la Solidaritat, la entidad que suma los esfuerzos y recursos de 137 ayuntamientos y 9 mancomunidades de la Comunitat Valenciana con los objetivos de trabajar por una justicia global a través de la cooperación internacional desde el ámbito local y la educación para el desarrollo.

Ramón Vidal, alcalde de L’Olleria y vicepresidente del Fons Valencià per la Solidaritat, ha dado la bienvenida a todos los asistentes al acto, que también ha contado con la participación de Pedro Carcelles, director general de Inclusión y Cooperación al Desarrollo de la Generalitat Valenciana, y Miguel Bailach, secretario general de la Federación Valenciana de Municipios y Provincias.

Asimismo, en el evento han participado la Junta Ejecutiva del Fons Valencià per la Solidaritat, encabezada por su presidenta Xelo Angulo, y concejales de los diferentes ayuntamientos y mancomunidades.

Durante la Asamblea, se han ratificado las altas de seis nuevos ayuntamientos como socios y se han aprobado el balance y la memoria de gestión del año 2023. De hecho, gracias a los proyectos del Fons Valencià per la Solidaritat se han beneficiado directamente más de 4.600 personas en materia de cooperación internacional y más de 6.100 en educación por el desarrollo.

También se ha avalado el programa de actividades de 2024, que cuenta con dos proyectos de cooperación internacional al desarrollo que se ejecutarán en los países del sur de Ecuador y Bolivia, uno de acción humanitaria en Palestina, y cuatro proyectos de educación por el desarrollo y la ciudadanía global.

La Casa Santonja-Palau dels Marau de L’Olleria ha acollit l’Assemblea General Ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat, l’entitat que suma els esforços i recursos de 137 ajuntaments i 9 mancomunitats de la Comunitat Valenciana amb els objectius de treballar per una justícia global a través de la cooperació internacional des de l’àmbit local i l’educació per al desenvolupament.

Ramón Vidal, alcalde de L’Olleria i vicepresident del Fons Valencià per la Solidaritat, ha donat la benvinguda a tots els assistents a l’acte, que també ha comptat amb la participació de Pedro Carcelles, director general d’Inclusió i Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana, i Miguel Bailach, secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Així mateix, en l’esdeveniment han participat la Junta Executiva del Fons Valencià per la Solidaritat, encapçalada per la seua presidenta Xelo Angulo, i regidors dels diferents ajuntaments i mancomunitats.

Durant l’Assemblea, s’han ratificat les altes de sis nous ajuntaments com a socis i s’han aprovat el balanç i la memòria de gestió de l’any 2023. De fet, gràcies als projectes del Fons Valencià per la Solidaritat s’han beneficiat directament més de 4.600 persones en matèria de cooperació internacional i més de 6.100 en educació pel desenvolupament.

També s’ha avalat el programa d’activitats de 2024, que compta amb dos projectes de cooperació internacional al desenvolupament que s’executaran als països del sud de l’Equador i Bolívia, un d’acció humanitària en Palestina, i quatre projectes d’educació pel desenvolupament i la ciutadania global.

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com